rEZERVIŠITE

o nama

Narodna mudrost kaže da planine zovu one čije duše streme visini. Za njih, dolazak na planinu znači povratak kući. Naši apartmani su se odazvali tom pozivu i pozivaju sve da dođu i posjete nas.

NAŠA PRIČA

Početak naše priče započinje davne 2000. godine na Jahorini sa jednom manjom vikend kućom koja je raspolagala sa nekoliko ugodno uređenih soba. Sljedeći korak bilo je podizanje kuće koja je tadašnjim gostima nudila apartmane i jednu tradicionalno uređenu planinsku konobu. Apartmani Tomić danas izgledaju drugačije. Izgradnjom Apart hotela Poljice u potpunosti smo modernizovali naše apartmane uvodeći smart home system u svaki od njih.

Naši apartmani nalaze se na drugom spratu objekta sa predivnim pogledom na ski stazu Poljice te vrhove planine Jahorine. Objekat apartmana izlazi na samu ski stazu Poljice, a od gondole Poljice udaljeni smo svega 20m. Uz brojne restorane, kafiće i druge rekreativne sadržaje u okolini, to nas čini najatraktivnijim mjestom za odmor na Jahorini.

APART HOTEL POLJICE

Apart hotel Poljice sa luksuznim apartmanima izgrađen je u stilu modernih zimskih hotela, prilagođen planinskom ambijentu, sa 38 pametnih apartmana na raspolaganju.  Lokacija objekta se nalazi na samoj stazi “Poljice” što gostima hotela nudi da budu prisutni  centralnim turističkim sadržajima, dok je u pozadini objekta gusta borova šuma koja će ostaviti prostor za planinarenje i uživanje u čistom vazduhu kojeg je Jahorina prepuna.

jahorina
Galerija
Apartmani uživo
Play Video about jahorina

REZERVIŠITE APARTMAN

Ispunite navedena polja i javićemo vam se u kratkom roku.