rEZERVIŠITE

APARTMANI

No. 14

Apartman broj 14 raspolaže sa velikim dnevnim boravkom u kojem se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom sa maxi bračnim krevetom i balkon.

No. 15

Apartman broj 15 raspolaže sa velikim dnevnim boravkom u kom se nalazi trosjed na razvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe sa maxi bračnim krevetima, velikim kupatilom, jednim wc-om i dva balkona sa pogledom na ski stazu.

No. 16

Apartman broj 16 raspolaže sa velikim dnevnim boravkom u kojem se nalazi trosjed na razvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom sa maxi bračnim krevetom, kupatilom i balkonom sa pogledom na ski stazu.

No. 17

Apartman broj 17 raspolaže sa velikim dnevnim boravkom u kom se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, jednom spavaćom sobom sa maxi bračnim krevetom i jednim singl krevetom, velikim kupatilom i jednim balkonom sa pogledom na ski stazu.

No. 18

Apartman broj 18 (studio) raspolaže sa dnevnim boravkom u kojem se nalazi trosjed na razvlačenje za dvije osobe, kao i jedan pomoćni bračni krevet koji se izvlači iz ormara, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i balkonom sa pogledom na ski stazu.

No. 19

Apartman broj 19 raspolaže sa dnevnim boravkom u kojem se nalazi trosjed na razvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom sa bračnim krevetom i kupatilom.

REZERVIŠITE APARTMAN

Ispunite navedena polja i javićemo vam se u kratkom roku.