rEZERVIŠITE

Apatmani Tomić Jahorina od danas i u digitalnom prostoru sa novim web sajtom

27.04.2023.

Da nikada ne prestajemo da se usavršavamo na svim poljima poslovanja, dokaz je i novi web sajt na web lokaciji apartmanijahorina.com. Nakon prolaska prethodne godine u iščekivanju novog objekta u kojima će biti smješteni Apartmani Tomić, i ovu godinu smo proveli u nešto kraćem iščekivanju izrade i završetka naše web prezentacije u digitalnom svijetu.

Prateći sve kvalitetnije trendove u oblasti poslovanja i marketinga, sa novim izgledom smještajnog objekta pojavila se i potreba da se pored postojećih digitalnih kanala izradi i web sajt koji bi pratio futuristički izgled hotela u kojem se nalaze Apartmani Tomić, a koji bi služio kao jedno mjesto na kojem bi svi zainteresovani gosti mogli da pronađu informacije o apartmanima, rezervišu svoj boravak u njima, te saznaju kojim sve to sadržajima i ljepotama raspolaže Olimpijska kraljica.

Za sam web dizajn zaslužna je banjalučka IT firma Esscom d.o.o., a njena vizija izgleda našeg poslovanja u digitalnom obliku, pretočena je u web sajt koji prati moderni izgled objekta Apart hotela Poljice sa dodatkom artističnih elemenata koji na elegantan način razbijaju inače ustaljene forme današnjih web prezentacija.

Podijelite:

Ostale novosti

27.04.2023.
U posljednjih nekoliko godina Jahorina je doživjela turistički bum. Sa sređivanjem turističke i...
27.04.2023.
Da nikada ne prestajemo da se usavršavamo na svim poljima poslovanja, dokaz je...
27.11.2022.
Nakon kraćeg čekanja Apartmani Tomić ovu zimsku sezonu otvoriće u novoizgrađenom objektu Apart...

REZERVIŠITE APARTMAN

Ispunite navedena polja i javićemo vam se u kratkom roku.