Zimska idila – idealna prilika da provedete vrijeme sa dragom osobom

Zimska idila – idealna prilika da provedete vrijeme sa dragom osobom

Većina parova uvijek čeka neki događaj kako bi proslavili svoju ljubav. Bilo da je to godišnjica, sjećanje na neku posebnu priliku ili datum na koji im se desilo nešto lijepo. Ne dozvolite da se samo na bitne događaje podsjećate na Vaše važne trenutke!

Zašto ne biste bez ikakvog povoda, samo sa željom da odmorite i posvetite se jedno drugom, proveli nekoliko romantičnih dana zajedno, pri tom kombinujući aktivni odmor na stazi i relaksirajuće večeri uz vino i jacuzzi?

Romantični bijeg u planine

Jahorina je savršen spoj bogatog sadržaja i brojnih aktivnosti. Naročito u zimskom periodu, Jahorina nudi toliko toga.

Otvorena skijališta među prvima u Evropi, fantastičan kvalitet staza i snijega i velika posjećenost koja raste iz godine u godinu daje olimpijskoj ljepotici epitet jedne od najatraktivnijih zimskih destinacija u Bosni i Hercegovini.

Nema boljeg načina da se zbližite sa voljenom osobom nego da provedete neko vrijeme skupa. Idealna prilika je boravak na planini, u toplim, ugodnim apartmanima, sa atmosferom nalik na one idilične slike koje viđate na društvenim mrežama, uz dekicu, vino i kamin.

Naši apartmani posvećeni su kreiranju najdragocjenijih momenata svakog od naših gostiju, kojih ćete se rado sjećati. Zato smo posebnu pažnju posvetili detaljima. Ručno rađeni predmeti od drveta, i svaki djelić uređen sa ukusom, nešto je što će Vaš boravak učiniti nalik onom iz bajke.

Pogled na žičaru i atraktivna lokacija na samo 70m od glavne ski staze nešto je što naše apartmane čini vrlo traženim tokom cijele godine. Četiri luksuzno opremljena apartmana, svaki u svom stilu i na unikatan način, oduševljava svakog našeg gosta i čini da se ponovo vraćate iz sezone u sezonu. Za stazu Vam ne treba prevoz ili pješačenje – odmah iz apartmana stanite na skije i na njima idite na stazu, jer naša lokacija to dozvoljava, a naši gosti to itekako prepoznaju. Od nas, sigurno nećete otići nezadovoljni. Tu smo da Vam ugodimo i spremimo nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima.

Istražujte prirodu, uživajte u planinskim proplancima i iskoristite sav sadržaj koji Jahorina nudi tokom cijele godine. Posljednjih godina, Olimpijski centar Jahorina je uradio sjajan posao na promociji Jahorine kao atraktivne zimske destinacije. Iz sezone u sezonu, Jahorina ima sve više turista, a naročito zadnje dvije godine, kada je prepoznata kao jedna od najboljih planina ne samo u Bosni i Hercegovini već u cijeloj regiji. Gosti iz svih zemalja redovno dolaze i vraćaju se na Jahorinu, što samo potvrđuje njen kvalitet i komoditet koji pruža.

Nikada nije kasno da se nauči skijanje

Čak iako nikada niste skijali, nije kasno! Skijanje je sport koji se može naučiti u bilo kojoj dobi, a više o tome kako da odrasli nauče skijati smo pisali u ovom tekstu.

Još jedna fantastična karakteristika skijanja je da je to sport koji se uči za samo jedan dan, a kasnije nadograđujete znanje, vještine i tehnike. Pisali smo i o pripremi tijela i zagrijavanju pred stazu, kao i istezanju nakon, a pročitajte i kako da uštedite novac i zašto je skijanje kao skup sport samo predrasuda.

Na Jahorini postoji i veliki izbor ski škola kao i instruktora, koji će cjelodnevni trening prilagoditi Vama i naučiti Vas osnovama, tako da ostatak zimovanja bezbrižno uživate na stazama i u predivnim pogledima sa vrha planine.

Kad smo kod vrhova, na vrhu Jahorine nalazi se Olympic bar, kafe restoran sa bogatom ponudom i domaćih i stranih specijaliteta, a od ove godine su svoj meni proširili i obogatili nekim novim jelima. Osim Olympic bara, na Jahorini postoji mnogo drugih restorana, grill barova, etno restorana, picerija i kafića koji će Vaš boravak učiniti sjajnim, a mnogo njih se nalazi upravo u neposrednoj blizini naših apartmana.

 

Sedamnaest kvalitetnih staza Jahorine, ukupne dužine 40km, učiniće Vaš doživljaj na stazi potpunim, a nakon aktivnog i ugodno iscrpljujućeg dana na stazi, romantika u MPM apartmanima je zagarantovana i više puta provjerena od strane naših gostiju, jer Vas čeka opuštajući ambijent i IC saune sa muzikom i svjetlosnom terapijom u sklopu apartmana.

Sa Vašom najdražom osobom, ovu zimu možete isplanirati na najljepši način. S obzirom na trenutnu situaciju sa pandemijom kroz koju prolazimo, nema bolje odluke nego da ostanete u svojoj zemlji i uživate u sjajnim planinskim vrhovima.

Jahorina je preduzela sve potrebne mjere kako bi podigla zaštitu i dezinfekciju na najviši mogući nivo, a i MPM Delux Apartmani takođe imaju ponudu u kojoj Vam nudimo zamjenu termina boravka ili cjelokupni povrat novca ukoliko usljed donešenih mjera ne budete u mogućnosti doći na Jahorinu. Više o ovim pogodnostima pročitajte na ovom linku.

 Od ove zimske sezone, u našim apartmanima će raditi i ozonoterapija, koju je svojevremeno izčavao i patentirao Nikola Tesla, a koliko benefita ima u prevenciji oboljenja i borbi protiv mikroorganizama, virusa i gljivica, pročitajte na ovom linku.

Sjajan provod za sve generacije

Iako je godina bila za mnoge teška i neobična, neka kraj i početak iduće budu drugačiji. Boravkom na planini zaboravićete na sve brige, a svjež i čist planinski vazduh učiniće da se potpuno opustite i uživate. Uživaće i djeca, mladi, odrasli, jer planina nudi ponešto za sve uzraste. Doživljaji koji se pamte i prepričavaju, uspomene koje ne blijede i ispunjen boravak i odmor nešto su što Vas sigurno čeka ove godine na Jahorini.

Komentariši