Zimovanje

ZIMOVANJE na Jahorini

Doživite luksuz zimske čarolije na olimpiskoj planini Jahorini, u jedinstvenom privatnom smještaju, u naša 4 delux apartmana (od ove godine Vam nudimo dva, nova, renovirana delux apartmana) rađeni u skladu sa najvišim standardima i potrebama Vas, naših cijenjenih gostiju.
Privatni smještaj u vidu apartmana na Jahorini su udaljeni 70 m od staze “Poljice” i od novog šestosjeda.

Za skijanje Vam nije potreban prevoz ili pješačenje – samo skije kojima odlazite i dolazite sa skijaških staza ravno pred naše apartmane na Jahorini.

Pored ovog jedistvenog smještaja se nalaze prodavnice, etno restoran, picerija, fast food grilovi, kao i više hotela koja Vam omogućavaju korištenje cjelokupne hotelske ponude.

Ekskuzivno! Samo za goste MPM Deluxe Apartmana
Posebni aranžmani i popusti:

  • Ski rental Etno koji se nalazi odmah preko puta naših apartmana, kod Etno restorana, Vam omogućava posebne pogodnosti iznajmljivanja ski sanki– poseban popust – kontakt Saša Mihić 065 532 39.
  • Nordijskim skijanjem obogaćujemo ponudu našim dragim gostima – kontakt Stefano Lopatić 065 240 813
  • Popusti za naše goste za šetnju krapljama i/ili ukoliko želite da osjetite čari noćenja u iglou, kao i sve ostale ponude, obratite se planinarskom društvu Javorina – kontakt Mladen Lukić 065 466 342.

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

Brane, Austrija

5,0 rating
14 Maja, 2019

Svuda podji na Jahorinu dodji, jer nidgje se ne uživa kao kod nas, hrana je vrhunska, zabava isto tako, a udobnost Vaših apartmana su na zavidnom nivou

Brane, Austrija
Close Menu