Zimovanje

ZIMOVANJE na Jahorini

Doživite luksuz zimske čarolije na olimpiskoj planini Jahorini, u jedinstvenom privatnom smještaju, u naša 4 delux apartmana (od ove godine Vam nudimo dva, nova, renovirana delux apartmana) rađeni u skladu sa najvišim standardima i potrebama Vas, naših cijenjenih gostiju.
Privatni smještaj u vidu apartmana na Jahorini su udaljeni 70 m od staze “Poljice” i od novog šestosjeda.

Za skijanje Vam nije potreban prevoz ili pješačenje – samo skije kojima odlazite i dolazite sa skijaških staza ravno pred naše apartmane na Jahorini.

Pored ovog jedistvenog smještaja se nalaze prodavnice, etno restoran, picerija, fast food grilovi, kao i više hotela koja Vam omogućavaju korištenje cjelokupne hotelske ponude.

Ekskuzivno! Samo za goste MPM Deluxe Apartmana
Posebni aranžmani i popusti:

  • NOVO Nordijsko skijanje na Jahorini uz sjajne popuste za naše goste!
    U saradnji sa Stefanom Lopatićem, licenciranim instruktorom i višestrukim prvakom BiH i RS u nordijskom skijanju i biatlonu, omogućili smo Vam novo iskustvo na Jahorini, a kao naš gost biće Vam obezbijeđen i specijalni popust. Stefan Vam može obezbjediti kako opremu za nordijsko skijanje tako i časove. Uživajte!
  • Ski rental, koji se nalazi odmah preko puta naših apartmana, Vam omogućava posebne pogodnosti prilikom iznajmljivanja ski sanki, ski opreme i uzimanja ski časova. Za vise detalja, budite ljubazni da nam se obratite.
  • Samo za naše goste, u saradnji sa planinarskim društvom “Javorina” pripremili smo sjajne ponude za planinarske izlete i ture. U ponudi su staze različitih težina, za iskusne ali i za one koji nisu u dobroj kondiciji. Više pročitajte na ovom linku.
  • Našim gostima smo obezbijedili popust na ski pass, a isti Vam može biti dostavljen u Vaš apartman.

    Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije i pitanja, ljubazno ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

Nase iskustvo

Rated 5 out of 5
1 Marta, 2021

Hvala Vam na svemu! Bilo je, kao i uvek kod Vas, divno i naravno vidimo se, po sada već ustaljenoj tradiciji, dogodine!

Jelena, Beograd