Naša priča

Vodeći se idejom da kreiramo potpuno drugačiji i unikatan smještaj za naše drage goste, MPM Delux Apartmani osnovani su 2005. godine sa željom da budemo daleko prepoznati po svojoj eleganciji, rustičnom i unikatnom enterijeru.

 

1960 m nadmorske visine i samo 70 m udaljenosti od glavne ski staze Poljice, čine nas jednim od najatraktivnijih lokacija na Jahorini, a povjerenje naših gostiju koji nam godinama vjeruju i vraćaju nam se iz sezone u sezonu, donijelo nam je i maksimalnu ocjenu 10 na Booking web – sajtu, što nam je posebna čast.

 

Porodično smo zaljubljenici u prirodu, kako zimske tako i ljetne sportove, a planina zauzima posebno mjesto u našim životima zbog blagodeti koje pruža na duh i tijelo.

Zdrav način života, sport i boravak u prirodi su naša svakodnevnica i životni stil, što smo nastojali prenijeti i u naše apartmane, što se i vidi po našim gostima koji na Jahorinu dolaze i vraćaju se iz godine u godinu da provedu zdrav i aktivan planinski odmor.

Ponosno ističemo da su kod nas tokom ljeta boravile porodice zbog poboljšanja krvne slike i zdravstvenog stanja, a imali smo i čast da ugostimo drage mladence koji su za svoju prvu bračnu noć odabrali upravo naše apartmane.

Riječ vlasnice MPM Delux Apartmana

“Iza priče o ovom rustičnom, neobičnom enterijeru koji je kreiran s mnogo pažnje i ljubavi, stoji moja malenkost, Marijana. Zaista sam se sve ove godine postojanja potrudila da pružim kompletnu luksuznu uslugu kako bi Vaš odmor učinili nezaboravnim i opuštajućim, uz predivan boravak na Jahorini i sadržaj koji ona nudi.

Veliki sam zaljubljenik u zdrav život i fizičku aktivnost. Uživam u igranju tenisa, ski touring – u, jahanju, hikingu i penjanju, a moja velika strast je ashtanga joga.

Svu ovu ljubav prema zdravom stilu života sam nastojala utkati i u MPM Delux apartmane, kako bi svaki naš gost doživio ono što sam željela stvoriti, uređujući prostor prirodnim materijalima, punim drvetom, ručno tkanim predmetima i ukrasima.

Sigurno je da ćete u MPM Delux apartmanima osjetiti taj duh prirode i da ćete upravo na svom odmoru kod nas naći ugodno mjesto da i vi praktikujete neke od zdravih životnih navika, kao što to i sama činim.

Svaki apartman priča svoju priču, svaki je poseban i unikatan na svoj način.

Svi detalji su pažljivo birani, i iz tog razloga se jako ponosim prostorom MPM Delux apartmana – kod nas ništa nije kupljeno u prodavnicama široke potrošnje – cijeli enterijer je unikatan i pažljivo rađen, pa tako ručno izrađen namještaj od punog drveta i ukrasi, ručno tkani pokrivači i dekoracije od čiste vune ali i umivaonik od okamenjenog drveta, čine da se izdvajamo i Vama, našim dragim gostima, donosimo jedinstven ugođaj koji ćete dugo pamtiti.

U životu svemu pristupam predano, s mnogo volje truda i rada, pa sam tako i zamisao o drugačijim apartmanima i jednom potpuno neobičnom enterijeru željela realizovati u djelo i pružiti jednu sasvim novu dimenziju usluge.

Još od kada su MPM Delux Apartmani osnovani, davne 2005. godine, nastojim imati poseban pristup, kako prema uređenju enterijera, tako i u odnosu sa gostima, što se itekako osjeti i o čemu svjedoče brojne porodice koji nam se vraćaju i svoje odmore provode upravo kod nas.

Svake godine nastojim uvesti nešto novo, pa sam tako angažmanom kroz prethodnu godinu dva Lux apartmana unaprijedila u Delux, kako bi usluga bila još bolja, ugodnija i luksuznija. Želim da svaki moj gost doživi drugačiji odmor – želim da ga pamtite i dugo se sjećate svega što ste doživjeli na Jahorini i kako Vas je planina oporavila i navela da poboljšate svoj stil života i navike.

Planina je savršeno mjesto za opuštanje, u bilo kojem periodu godine.

Mene lično ona toliko inspiriše, a planinski vazduh opušta i dozvoljava da uživam u svemu onome što volim na jedan zdrav način na otvorenom.

Radujem se svakom vašem dolasku – rado dočekujem naše dugogodišnje goste koji su s nama već dugi niz godina, ali se i mnogo radujem svim novim koji nas planiraju posjetiti i postatio dio naše unikatne priče. “

Svako dobro,

Marijana

MPM Delux Aparmani