Letnja romansa

PORODIČNE, LJUBAVNE I
Romantične ponude

 

 

Zadovoljstvo nam je informisati Vas da smo za parove dizajnirali poseban program koji uključuje planinarenje, vožnju biciklima, kvadovima… No, pored toga nudimo Vam i mogućnost masaže u udobnosti naših apartmana. Dobro ste čuli, samo nam se javite.

Sve gore navedeno i više od toga Vam možemo ponuditi zavisno od Vaših potreba i želja, samo nam se obratite i nastojaćemo Vam ispuniti svaku želju. U prilog tome govore i mladenci koji su proveli ne samo prvu bračnu noć, nego i svoj medeni mjesec u našim apartmanima.

Naše IC saune sa muziko i svjetlosnom terapijom će svakako upotpuniti Vaš boravak i učiniti ne samo da se osjećate bolje nego i zdravije. Pored niza provjerenih blagodeti ove saune, evo još jedna informacija. Svjetski poznati holističi stomatolog Nadine Artemis je u svojoj sjajnoj knjizi “Holistic Dental Care” navela da su IC saune, sa svojim posebnim IC zrakama, dizajnirane da vrše detox teških metala iz tijela. Znojenje je siguran i efikasan način eliminisanja teških metala iz tijela.No, ono što čini posebno ove saune u odnosu na druge saune, jeste da se tijelo zagrijava, a ne vazduh, tako da je boravak u ovim saunama dozvoljen djeci, srčanim bolesnicima, kao i moguć je ostanak koliko god Vi to želite bez bilo kakvih posljedica.

Dodjite, pridruzite nam se i postanite dio planinske carolije na olimpijskoj ljepotici Jahorini!

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

Milivoje, Crna Gora

5,0 rating
14 Maja, 2019

Nidje ovakvih apartmana nema i usluge na ovakvom top nivou

Milivoje, Crna Gora


NAPIŠI KOMENTAR

Close Menu