Letnja romansa

PORODIČNE, LJUBAVNE I
Romantične ponude

 

 

Zadovoljstvo nam je informisati Vas da smo za parove dizajnirali poseban program koji uključuje planinarenje, vožnju biciklima, kvadovima… No, pored toga nudimo Vam i mogućnost masaže u udobnosti naših apartmana. Dobro ste čuli, samo nam se javite.

Sve gore navedeno i više od toga Vam možemo ponuditi zavisno od Vaših potreba i želja, samo nam se obratite i nastojaćemo Vam ispuniti svaku želju. U prilog tome govore i mladenci koji su proveli ne samo prvu bračnu noć, nego i svoj medeni mjesec u našim apartmanima.

Naše IC saune sa muziko i svjetlosnom terapijom će svakako upotpuniti Vaš boravak i učiniti ne samo da se osjećate bolje nego i zdravije. Pored niza provjerenih blagodeti ove saune, evo još jedna informacija. Svjetski poznati holističi stomatolog Nadine Artemis je u svojoj sjajnoj knjizi “Holistic Dental Care” navela da su IC saune, sa svojim posebnim IC zrakama, dizajnirane da vrše detox teških metala iz tijela. Znojenje je siguran i efikasan način eliminisanja teških metala iz tijela.No, ono što čini posebno ove saune u odnosu na druge saune, jeste da se tijelo zagrijava, a ne vazduh, tako da je boravak u ovim saunama dozvoljen djeci, srčanim bolesnicima, kao i moguć je ostanak koliko god Vi to želite bez bilo kakvih posljedica.

Dodjite, pridruzite nam se i postanite dio planinske carolije na olimpijskoj ljepotici Jahorini!

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

Nase iskustvo

5,0 rating
15 Januara, 2021

Prekrasno nam je! Ugostili ste nas kao nitko, stvarno su svi oduševljeni! Hvala Vam!

Ljiljana, Zagreb


NAPIŠI KOMENTAR