Cijenjeni gosti,

MPM Delux apartmanima je zdravlje i sigurnost naših klijenata na prvom mjestu.

S tim u vezi, a uzimajući u obzir trenutnu situciju prouzrokovanu  COVID-19 ili korona virusom, želimo Vas obavijestiti da u navedenim slučajevima nudimo mogućnost zamjene termina koji bi važio do novembra 2022. godine:

  • Zatvaranje granice u matičnoj ili odredišnoj zemlji, kao i svim tranzitnim zemljama koje bi putniku onemogućavale dolazak na Jahorinu, u MPM delux apartmane
  • Zatvaranje ski centra Jahorina, koje bi putniku onemogućavale dolazak na Jahorinu, u MPM Delux apartmane
  • Pozitivan COVID test (priložiti potvrdu)

Navedene uslove je potrebno ispuniti odnosno prijaviti najkasnije jedan (1) dan prije polaska na odabranu destinaciju odnosno jedan dan prije početnog datuma putovanja.

Ukoliko budu ispunjeni gore navedeni uslovi te predočena odgovarajuća potvrda, a iz nekog razloga ne možete pronaći odgovarajući termin za zamjenu, garantujemo i povrat cjelokupnog iznosa (umanjen za iznos administrativnih troškova i iznos premije otkaza putovanja) u roku 15 dana od otkaza putovanja.

MPM Delux apartmani zadržavaju pravo naplate premije za otkaz putovanja koja iznosi 5% od ukupne cijene aranžmana, a minimalno 7 € i naplate administrativnih troškova od 15 € po rezervaciji.

Želimo Vam da i ove godine doživite planinsku čaroliju kako na Jahorini, tako i u našim apartmanima

Vaši MPM Delux apartmani

Cijene su u EUR-ima na dnevnoj bazi po apartmanima. Boravišna taksa se plaća posebno, 1.10 EUR po danu, po osobi starijoj od 12 godina. Djeca mlađa od 12 godina su oslobođena plaćanja takse. U toku sezone, apartmani se uglavnom iznajmljuju min.na 7 noćenja. Za smještaj kraći od 3 dana se plaća 30% na iznos noćenja.