Cijenjeni gosti,

MPM Delux apartmanima je zdravlje i sigurnost naših klijenata na prvom mjestu.

S tim u vezi, a uzimajući u obzir trenutnu situciju prouzrokovanu  COVID-19 ili korona virusom, želimo Vas obavijestiti da u navedenim slučajevima nudimo mogućnost zamjene termina koji bi važio do novembra 2022. godine:
– Proglašenje epidemije u matičnoj ili odredišnoj zemlji, kao i svim tranzitnim zemljama koje bi putniku onemogućavale dolazak na Jahorinu, u MPM delux apartmane
– Svrstavanje tranzitne ili odredišne destinacije na crvenu listu od strane nadležne državne institucije BH što bi podrazumijevalo obvezan karantin po povratku u prebivalište.

Navedene uslove je potrebno ispuniti odnosno prijaviti najkasnije jedan (1) dan prije polaska na odabranu destinaciju odnosno jedan dan prije početnog datuma putovanja.

Ukoliko budu ispunjeni gore navedeni uslovi te predočena odgovarajuća potvrda, a iz nekog razloga ne možete pronaći odgovarajući termin za zamjenu, garantujemo i povrat cjelokupnog iznosa (umanjen za iznos administrativnih troškova i iznos premije otkaza putovanja) u roku 15 dana od otkaza putovanja.

MPM Delux apartmani zadržavaju pravo naplate premije za otkaz putovanja koja iznosi 5% od ukupne cijene aranžmana, a minimalno 7 € i naplate administrativnih troškova od 15 € po rezervaciji.

Želimo Vam da i ove godine doživite planinsku čaroliju kako na Jahorini, tako i u našim apartmanima

Vaši MPM Delux apartmani