Deluxe 2 – Creamy

CREAMYApartman

Razmišljajuci šta napisati o svakom od naših apartmanu na Jahorini, samo sam prizvala osjećanja koja su me preplavila dok sam boravila u njima.

Ovaj čokoladno kremasti apartman na Jahorini takodjer je površne 70m2 kao naša srebrna pahulja. Naprosto Vas mami da ostanete u njemu i uživate u svim blagodetima koje nudi. No, planinska ljepotica Jahorina ima snježne i planinske čari koje Vas ipak mame da izađete i istražujete bilo da skijate, šetate, planinarite, vozite bicikl, osvajate planinu kvadovima, podlegnete čarima masaže, berete borovnice ili pak razne ljekovite trave ljeti. No, ugođaj je dodatno veći kada se nakon zimske ili ljetne planinske avanture opustite ispred kamina pripremajuci se za ulazk u IC saunu sa muzikom i svjetlosnom terapijom koja je jedinstvena ponuda na Jahorini. O blagodetima ove saune kako za djecu, odrasle, sportiste, pa čak i one koje imaju srčanih problema možete pročitati više na ovoj stranici. Dok boravite u našem čokoladno kremastom apartmanu na Jahorini imate osjećaj da se toplina čokolade i krema prelijeva osjećajući dodatnu toplinu koja Vas naprosto toliko opušta da Vam je samo planinska ljepotica Jahorina na pameti i naši apartmani na njoj.

Apartman je dvoetažni sa galerijom za spavanje i zbog komoditeta namjenjen za 4 osobe ili za porodicu sa 2 ili više djece. U potpunosti je opremljen peškirima, badem mantilima, LCD TV, besplatnim wifi, kablovskom, mašinom za suđe.

SERVISI CREAMYApartmana

IC Sauna

Kamin

Masina za sudje

Kablovska, Tv, Crtani za decu

WiFi

Bade mantili

Peskiri

U potpunosti opremljena kuhinja

Sanke

Centralno grejanje

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

Brane, Austrija

5,0 rating
Maj 14, 2019

Svuda podji na Jahorinu dodji, jer nidgje se ne uživa kao kod nas, hrana je vrhunska, zabava isto tako, a udobnost Vaših apartmana su na zavidnom nivou

Brane, Austrija
Close Menu