Delux 3 – Relaxing

RelaxingApartman

Ovaj apartman s pravom nosi naziv Relaxing (opuštenost), jer kamin salon zauzima polovinu dnevnog boravka i kuhinje, površine 50m2. Svi oni koji dopuste sebi luksuz opuštanja, a svi ga danas trebamo i zaslužujemo, naprosto će to blagodetno iskustvo doživjeti “ušuškani” u velike fotelje pored velikog kamina koji Vam naprosto ne dozvoljava da bilo šta drugo radite osim da opušteni uživate u ovom Relaxing apartmanu na Jahorini. Iako svi apartmani imaju bespatni wifi, ovo opuštanje i stanje nirvane će Vas ipak odvesti negdje drugdje, tamo gdje u ovakvim jedinstvenim momentima i želite da budete.

Ovaj apartman na Jahorini, apartman Opuštenosti, površine 90m2 Vam dopušta da boravite sa onima koje najviše volite jer je isti namjenj za 6 odraslih osoba.

Kako bi dodatno mislili na naše drage goste svaki apartman osim najmanjeg,  je opremljen i mašinama za pranje suđa. Kako naši najdraži i najmlađi ne bi bili zapostavljeni, obezbijedili smo za svaki apartman besplatne sanke, kablovsku televiziju sa besplatnim crtićima, prostorom za skije…

SERVISI RelaxingApartmana

Kamin salon

Mašina za sudje

Kablovska, Tv, Crtani za djecu

WiFi

Peškiri

Sanke

Centralno grijanje

U cijenu uključeno i čišćenje

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

Naš boravak

Rated 5 out of 5
26 Januara, 2021

Sedam godina zaredom smo Vaši gosti. Sve, ali sve je urađeno sa mnogo pažnje i ljubavi. Ništa niste prepustili slučaju. Prijatelji nam kažu “Pa zar opet u isti apartman?” a mi odgovaramo “Kad ti nešto savršeno odgovara, ne mijenja se!”

Jelena, Pančevo