Delux 3 – Relaxing

RelaxingApartman

Ovaj apartman s pravom nosi naziv Cosy (udobnost), jer kamin salon zauzima polovinu dnevnog boravka i kuhinje, površine 50m2. Svi oni koji dopuste sebi luksuz opuštanja, a svi ga danas trebamo i zaslužujemo, naprosto će to blagodetno iskustvo doživjeti “ušuškani” u velike fotelje pored velikog kamina koji Vam naprosto ne dozvoljava da bilo šta drugo radite osim da opušteni uživate u ovom Cozy apartmanu na Jahorni. Iako svi apartmani imaju bespatni wifi, ovo opuštanje i stanje nirvane će Vas ipak odvesti negdje drugdje, tamo gdje u ovakvim jedinstvenim momentima i želite da budete.

Ovaj apartman na Jahorini, apartman Udobnosti, površine 90m2 Vam dopušta da boravite sa onima koje najviše volite jer je isti namjenj za 6 odraslih osoba.

Kako bi dodatno mislili na naše drage goste svaki apartman osim najmanjeg,  je opremljen i mašinama za pranje sudja. Kako naši najdraži i najmlađi ne bi bili zapostavljeni, obezjbedili smo za svaki apartman besplaten sanke, kablovksu televiziju sa besplatnim crtićima, prostorom za skije…

SERVISI RelaxingApartmana

Kamin salon

Mašina za sudje

Kablovska, Tv, Crtani za djecu

WiFi

Peškiri

Sanke

Centralno grijanje

U cijenu uključeno i čišćenje

ŠTA KAŽUNaši Klijenti

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Close Menu